top of page
AVF_5477.jpg

Ik wil helpen

Word vrijwilliger

Voor het begeleiden van de vrije inloopmomenten en voor het geven van de basiscomputerlessen, zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

We zoeken mensen die hun basis computerkennis willen delen met beginners en dit op een rustige, laagdrempelige manier.

 

Nog nooit cursus gegeven voor een groep? Geen probleem, de groepjes zijn meestal beperkt tot 5 deelnemers en Digidak zorgt voor de nodige opleiding en begeleiding.

Je kan er ook voor kiezen om de lesgever te helpen of begeleider te zijn tijdens de vrije inloopmomenten.


Sluit je aan bij een toffe groep vrijwilligers die heel wat initiatieven organiseren binnen Digidak. Met enkele uurtjes inzet en engagement van jou, helpen we weer heel wat mensen hun eerste stappen zetten in de digitale wereld.

Vrijwilligers gezocht!

Taakbeschrijving

Heb je iedere week een halve dag tijd en wil je graag mensen leren werken met nieuwe media: smartphone, tablet, computer? Dan ben je bij Digidak aan het juiste adres.

Wij organiseren basislessen computer aan digibeten. Dit in kleine groepjes op een laagdrempelige manier. Wij zijn actief in verschillende gemeenten, misschien ook wel in jouw buurt.


Wat we aanbieden

Je werkt in een enthousiast team van vrijwilligers. Je krijgt opleiding om zelf als lesgever aan de slag te gaan. Wil je liever niet zelf lesgeven, dan kan je ook als begeleider meehelpen.

Tijdens vrije inloopmomenten kunnen mensen langskomen met al hun computervragen. Hou je van een uitdaging? De bezoekers zullen je dankbaar zijn.

Ik wil helpen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page